Udgivet i

Nulstil dine Earbuds i12 TWS

Earbuds i12-TWS bt mini siri2

Hvordan resetter man Earbuds i12 TWS tilbage til fabriksindstillingerne?????

Løsningen kan du finde lige her i vores blogindlæg.

Det er ikke umuligt, at du en dag støder ind i et problem med dine earpods. Det kan være at de ikke vil forbinde til hinanden eller sproget er ved en fejl blevet skiftet over til kinesisk ved at trykke forkert på dem. Men ved at følge nedenstående guide kan du muligvis selv løse problemet.

Mygear.dk tilbyder bland andet i12 TWS hovedtelefoner samt andre modeller af Earpods. i12 TWS er dog den mest eftertragtede, dels fordi vi har købt den dyre løsning med Realtek Chipset, der giver en god lydoplevelse uden en masse støj osv. Samtidig er den lavet i en lækker sort “silkeblød” overtrukket farve.

Trinene til nulstilling af i12 TWS

Trin 1: Sluk begge Earpods og sæt opladningsboksen til at oplade i 5 sekunder, og tag derefter stikket ud af stikkontakten.

 

Trin 2: Gentag ovenstående trin 5 gange.

 

Trin 3: Slet i12 TWS fra Bluetooth-enhed. (Din mobil ect.)

 

Trin 4: Klik 5 gange på opladningsboksen til den lyser rød.

 

Trin 5: Genstart telefonen, og forbind derefter i12 TWS earpods igen.

 

For Mygear.dk-kunder: Hvis du har købt i12 TWS fra os og stadig har problemer efter denne øvelse, så tøv ikke med at komme i kontakt med os. Skriv til os via messenger eller på vores email. Vi vil gøre vores bedste for at håndtere dit problem så hurtigt som muligt. Vi er altid glade for at hjælpe.